2017 PEFC Stakeholder Dialoog
PEFC Stakeholder Dialoog 2012

2017 PEFC Stakeholder Dialoog

2017 PEFC Stakeholder Dialoog

16 – 17 november

Dit jaar zal het jaarlijkse Stakeholder Dialoog van PEFC International gaan over de voordelen en het potentieel om technische oplossingen bij boscertificering te betrekken. Het thema is dan ook ‘Making Certification SMART’.

Door het samenbrengen van internationale vertegenwoordigers uit de bosbouwsector en toonaangevende technologie leveranciers en vernieuwers, creëert de 2017 PEFC Stakeholder Dialoog een uniek moment om ervaringen en meningen uit te wisselen over wat nodig is, wat werkt en waar mogelijkheden zijn om applicaties te verbeteren.

Het tweedaagse evenement, 16-17 november, combineert een conferentie dag met een veldtrip dag om zo optimale uitwisseling van meningen en ervaringen te creëren en te faciliteren, met daarnaast demonstraties in de praktijk.

De conferentie dag vindt plaats in Hotel Scandic Park Helsinki, de veldtrip start in het midden van Finland in de plaats Jyväskylä en eindigt met een bezoek aan de compleet nieuwe bioproduct Äänekoski fabriek alvorens terug te keren naar Helsinki.