Empack / PEFC samenwerking wordt voortgezet

Wegens succes wordt de samenwerking tussen PEFC en Easyfairs ook in 2018 voortgezet  tijdens verpakkingsbeurs Empack.

De verpakkingsbeurs Empack  vindt volgend jaar op 10, 11 en 12 april plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens beursdag twee verzorgt PEFC evenals voorgaande jaren een mini-conferentie over duurzame materialen binnen het thema ‘Green washing of Green business’. De conferentie is onder de bezielende leiding van dagvoorzitter en verpakkingsexpert Siem Haffmans van Partners for Innovation.

Op de beursvloer

Op de beursvloer kunnen verpakkingsexperts ook kennis maken met duurzame materialen op het nieuwe Materialenplein. PEFC is natuurlijk ook op de beursvloer te vinden: stand F227 in hal 2. Daarnaast brengt de verpakkingsbeurs ook drie andere thema’s onder de aandacht: Recycling, Food & health safety en Agile productie.

De beurs vindt gelijktijdig plaats met de Packaging Innovations, het marketing & design event voor marketeers, brand owners, designers, verpakkingsmanagers en -inkopers. Op deze beursvloer zal PEFC ook op een bescheiden manier aanwezig zijn om aandacht te vragen voor duurzame materialen als papier, karton en hout om producten in te verpakken.