Nieuws & media

Nieuwsberichten

PEFC is sponsor van de ‘World Architecture Festival (WAF) Best Use of Certified Timber Prize’.  Architecten en projectteams die duurzaam hout op een innovatieve manier hebben verwerkt in gebouwen kunnen meedingen naar deze WAF Prize. Zo doe je mee Alle projecten die worden ingevoerd voor een van de 17 Completed Building (voltooide gebouwen) categorieën komen
Samen met Easyfairs organiseerde PEFC de mini-conferentie ‘Resource: Kies innovatief, biobased & circulair’ in het mini-theater bij de Network Lounges in de centrale entree van de Brabanthallen tijdens het verpakkingsevent Empack. De reacties van de bezoekers zijn positief en de interactiviteit hoog. Ook dit jaar werd de conferentie weer goed bezocht tijdens de vakbeurs Empack.
In toenemende mate vragen consumenten en publieke en private organisaties om houtproducten uit duurzaam beheerde bossen. Maar hoe krijgen zij zekerheid over de herkomst van de producten die zij kopen? Het antwoord is de PEFC handelsketencertificering (PEFC Chain of Custody-certificering). PEFC-certificering van bossen toont aan dat bossen duurzaam worden beheerd en ontbossing wordt voorkomen. PEFC

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in op onze mailinglijst en ontvang het laatste nieuws over PEFC, duurzaam bosbeheer, hout, houtproducten (als papier en karton) en andere gerelateerde onderwerpen, zowel nationaal als internationaal. De nieuwsbrief wordt maximaal acht keer per jaar gestuurd. 

Voor de pers

Hieronder vind je links naar een pagina over de onderscheidende punten van het PEFC-keurmerk en naar het internationale jaarverslag. Voor meer informatie of beeldmateriaal kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Belangrijke bronnen

Over PEFC
Wat maakt ons uniek?
Annual review

Meld je aan voor onze persberichten

My Newsletter

PEFC Nederland

Kokermolen 11
3994 DG Houten
Contactpersoon: Patricia Dolman
Tel. +31 (0)30 693 00 40

#MyPEFCmoment

  • Lovechock chocolade PEFC logo

  • Koffiebeker PEFC logo

    Koffiebeker - PEFC logo

  • Febo bakje PEFC logo

    Febo bakje - PEFC logo

  • Lidl broodzak PEFC logo

    Lidl broodzak - PEFC logo