Nieuws & media

Nieuwsberichten

Dinsdag 10 oktober is ‘de dag van de duurzaamheid’, een dag waarop organisaties en consumenten stil staan bij wat zij nog duurzamer kunnen doen. Bijvoorbeeld groene energie, beter scheiden van afval en geen plastic tasjes gebruiken. Maar wat betekent duurzaam? Volgens van Dale is de betekenis van ‘duurzaam’: 1.    Lang durend 2.    Weinig aan slijtage
Graag nodigen wij je uit voor de jaarlijkse bijeenkomst van PEFC Nederland op donderdagmiddag 2 november om 14.00 uur (registratie vanaf 13.30) in Driebergen. Aanmelden kan via email of telefonisch 030 693 0040. Het thema van de middag is: Geen green washing, maar green business Dat de kompassen van beleidsmakers, onderzoekers en tal van bedrijven zijn
Dat de kompassen van beleidsmakers, onderzoekers en tal van bedrijven zijn gericht op een biobased economy kan niemand ontgaan. Het lijkt er soms op of de vraag niet is of dat gaat lukken, maar vooral wanneer dat gaat lukken. 2050 is een veel genoemd jaar. Is ook een mooi rond getal zo halverwege de eeuw.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in op onze mailinglijst en ontvang het laatste nieuws over PEFC, duurzaam bosbeheer, hout, houtproducten (als papier en karton) en andere gerelateerde onderwerpen, zowel nationaal als internationaal. De nieuwsbrief wordt maximaal acht keer per jaar gestuurd. 

Voor de pers

Hieronder vind je links naar een pagina over de onderscheidende punten van het PEFC-keurmerk en naar het internationale jaarverslag 2015. Voor meer informatie of beeldmateriaal kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Belangrijke bronnen

Wat maakt ons uniek?
Annual review

Meld je aan voor onze persberichten

*  E-mailadres:

PEFC Nederland

Kokermolen 11B
3994 DG Houten
Contactpersoon: Patricia Dolman
Tel. +31 (0)30 693 00 40

  • Navigator PEFC logo

    Navigatore copy paper - PEFC logo

  • Carte d’Or menu – PEFC logo

    Carte D Or My PEFC moment - PEFC logo