Nieuws & media

Nieuwsberichten

Het Houtpaviljoen opgetrokken op 200 vierkante meter tijdens de BouwBeurs 2019 was een enorm succes mede dankzij de sympathisanten uit het houtvak. Het paviljoen ontving vele bezoekers en kreeg ‘De Outstanding Award’ van de Jaarbeurs. Dit jaar reikte de Jaarbeurs voor het eerst ‘De Outstanding Award’ uit. Het Houtpaviljoen ontving de award omdat het paviljoen
2019 is een heel bijzonder jaar voor PEFC: we vieren ons 20-jarig jubileum. 30 juni 1999 was de start van onze wereldwijde beweging. Op deze datum werd PEFC opgericht door organisaties uit 11 verschillende landen. Dankzij de inspanning van vele betrokkenen werd PEFC al snel het grootste boscertificeringssysteem ter wereld, ondertussen zijn we de grens
PEFC nodigt stakeholders uit om zich kandidaat te stellen voor een van de twee werkgroepen: de werkgroep vereisten voor Certificerende Instellingen voor Chain of Custody (CoC) certificering en voor de nieuw opgerichte permanente werkgroep voor Duurzaam Bosbeheer. Wil jij je kandidaat stellen voor een van deze werkgroepen vul dan het formulier in op onze web-based platform.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in op onze mailinglijst en ontvang het laatste nieuws over PEFC, duurzaam bosbeheer, hout, houtproducten (als papier en karton) en andere gerelateerde onderwerpen, zowel nationaal als internationaal. De nieuwsbrief wordt maximaal acht keer per jaar gestuurd. 

Voor de pers

Hieronder vind je links naar een pagina over de onderscheidende punten van het PEFC-keurmerk en naar het internationale jaarverslag. Voor meer informatie of beeldmateriaal kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Belangrijke bronnen

Over PEFC
Wat maakt ons uniek?
Annual review

Meld je aan voor onze persberichten

My Newsletter

PEFC Nederland

Kokermolen 11
3994 DG Houten
Contactpersoon: Patricia Dolman
Tel. +31 (0)30 693 00 40

#MyPEFCmoment

  • Post-it PEFC logo

    Post It - PEFC logo

  • Navigator PEFC logo

    Navigatore copy paper - PEFC logo

  • Carte d’Or menu – PEFC logo

    Carte D Or My PEFC moment - PEFC logo