Nieuws & media

Nieuwsberichten

Sinds de oprichting van Hoekman Houtindustrie B.V. uit Rijssen in 1977 zijn er al 100-duizenden mᵌ hout verwerkt tot de mooiste houten transportverpakkingen. Sinds 2011 is Hoekman PEFC-gecertificeerd en werkt men naar volle tevredenheid met PEFC-gecertificeerd hout. In de fabriek van Hoekman op industrieterrein ‘de Mors’ in Rijssen worden veel producten jaarrond gemaakt, waarbij gedacht
Tijdens een indrukwekkend galadiner in Amsterdam met meer dan 1000 deelnemers, heeft de jury van het World Architecture Festival (WAF) de Best Use of Certified Timber Award bekend gemaakt. De winnaar van de Award is het International House in Sydney ontworpen door Tzannes architecture. Het project werd door Lendlease gebouwd met PEFC-gecertificeerd kruisgelaagd hout (CLT)
Over de hele wereld omarmt de architectuur hout en in het bijzonder engineered hout voor in ontwerpen van huizen, scholen, hotels, restaurants, supermarkten en andere type gebouwen. Het gebruik van hout in de bouw is fantastisch. Het ziet er goed uit, is gemakkelijk om mee te werken en het is duurzaam, mits gecertificeerd. Op het

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in op onze mailinglijst en ontvang het laatste nieuws over PEFC, duurzaam bosbeheer, hout, houtproducten (als papier en karton) en andere gerelateerde onderwerpen, zowel nationaal als internationaal. De nieuwsbrief wordt maximaal acht keer per jaar gestuurd. 

Voor de pers

Hieronder vind je links naar een pagina over de onderscheidende punten van het PEFC-keurmerk en naar het internationale jaarverslag 2015. Voor meer informatie of beeldmateriaal kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Belangrijke bronnen

Wat maakt ons uniek?
Annual review

Meld je aan voor onze persberichten

My Newsletter

PEFC Nederland

Kokermolen 11
3994 DG Houten
Contactpersoon: Patricia Dolman
Tel. +31 (0)30 693 00 40

#MyPEFCmoment

  • Post-it PEFC logo

    Post It - PEFC logo

  • Navigator PEFC logo

    Navigatore copy paper - PEFC logo

  • Carte d’Or menu – PEFC logo

    Carte D Or My PEFC moment - PEFC logo